Укупно приказа странице

Translate

уторак, 4. децембар 2012.

Потврђено: Принц Вилијам и Кејт Мидлтон очекују дете










Супруга принца Вилијама, Кетрин је трудна и налази се у болници због јаких јутарњих мучнина, саопштено је из краљевске палате.

Краљевска породица је "усхићена" због вести о беби, која ће бити трећа у реду за британски трон на коме се тренутно налази краљица Елизабета друга, преноси АФП.

"Њихова краљевска височанства војвода и војвоткиња од Кембриџа веома су срећни што могу да објаве да очекују бебу", наводи се у саопштењу. "Краљица, војвода од Единбурга, принц од Велса, војвоткиња од Корнвола и принц Хари и чланови обе породице усхићени су вестима".

У саопштењу се још додаје да је данас поподне војвоткиња примљена у болницу краљ Едвард седми са јаким мучнинама, а пошто је још рана трудноћа Кејт Мидлтон ће остати у болници неколико дана, а када изађе из болнице мораће да мирује.

Принц Вилијам и Кејт Мидлтон венчали су се 29. априла 2011. године у лондонској Вестминстерској катедрали,

након готово 10 година забављања, а церемонију венчања пратило је неколико милијарди људи

На балкону Бакингемске палате принц је пољубио војвоткињу од Кембриџа, а прелет краљевске авијације означио је крај церемоније венчања.

Краљевско венчање које је названо венчањем века, настављено је пријемом у Бакингемској палати који је приредила краљица и вечером за 300 људи коју је организовао принц Чарлс.

Аутор: С.П.

Извор: Тањуг

Нема коментара:

Постави коментар