Укупно приказа странице

Translate

четвртак, 17. септембар 2015.

Акција " Чути и разумети 2015 "



Поводом Светске недеље глувих и наглувих особа биће организована акција „Чути и разумети“, 23. септембра од 11.00.

Компанија Аудиовоx у сарадњи са Канцеларијом престолонаследника Александра II, Туристичком организацијом Београда и осталим пријатељима, припрема програм и дружење са познатим личностима за децу са оштећеним слухом.

Пре три године Аудиовоx је први пут покренуо друштвено одговорну акцију под називом „Чути и разумети“ а до сада су је поред стручњака из ове области подржали и Иван Ивановић, Владо Георгиев, Прљави инспектор Блажа, одбојкашице, Жељко Васић и многи други. Они су својим присуством и јавним утицајем желели да скрену пажњу на децу са оштећеним слухом и на њихове проблеме са жељом да се као равноправни чланови интегришу у наше друштво.

Дружење се организује 23. септембра када ће за децу са оштећеним слухом бити реализован посебан програм обиласка града. Деца ће се упутити на разгледање града туристичким аутобусом са отвореним кровом а затим ће уследити посета Дворском комплексу на Дедињу, где ће имати прилике да упознају престолонаследника Александра и принцезу Катарину.


Светска недеља глувих и наглувих особа има дугу традицију и са континуитетом се одржава једном годишње почев од 1958. године.

Извор: http://www.danubeogradu.rs/